loading..

Lån 5000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Hvis du står og mangler 5.000 kroner, så har du flere muligheder for at kunne optage et lån på 5000 kr. Nedenstående vil du finde en oversigt over de valg, som der er til rådighed for dig.

Du kan som regel altid gå til din bank, hvor du bl.a. kan ansøge om en kassekredit. Betingelserne for at kunne oprette en kassekredit vil variere fra bank til bank. Hvis du opfattes som en god kreditværdig kunde, så vil banken umiddelbart kunne give dig en kassekredit på 5.000 kroner uden betingelser, ud over renten. Hvis kassekreditten har et bestemt formål, kan banken stille krav om genforhandling efter en bestemt tidsperiode. Derimod kan banken stille betingelser, hvis de ikke opfatter din økonomiske situation som sikker. Det kan f.eks. dreje sig om en månedlig eller kvartalsvis nedskrivning af maksimum. Løbeperioden vil være afhængig af jeres låneaftale. Hos banken skal du dog normalt altid oplyse, hvad formålet med kassekreditten er, hvilket er en af de grundlæggende forskelle fra kviklån.

Du kan ansøge om et kviklån elektronisk via internettet eller ved et sms-lån. Kviklån er kendetegnet ved at have få kriterier, og ved at de er enkle og hurtige at ansøge om. Der vil oftest være krav om, at du skal være mindst 18 år gammel, være dansk statsborger, og du må ikke være registreret hos RKI eller hos Debitor Registret. Det kan dog godt variere fra de enkelte lånefirmaer, da nogle kan godkende et lån selvom du er registreret, hvis du kan stille en form for sikkerhed for lånet. Nogle vil kræve, at du er ældre end 20 år eller at du har en fast årlig husstandsindkomst. Du skal dog ikke stille garanti for dit lån, og du har ikke pligt til at fortælle, hvad beløbet skal bruges til. Løbeperioden vil normalt være kort, hvori du selv kan bestemme din afdragsperiode inden for den givne ramme. Du må typisk selv bestemme din afdragsbeløb, men det er vigtigt at overveje, hvordan du vil afdrage lånet, da du kan spare omkostningerne ved at afdrage fornuftigt.

Et andet alternativ til et lån på 5.000 kroner er lån ved kreditkort. Betingelserne og mulighederne vil variere alt efter, hvilket kreditkort du har, og hvem udbyderen er. Ved f.eks. et MasterCard kan du låne op til 50.000 kroner, og der er 40 dages kredit. Renten vil som regel være lav, men den kan også variere. Hvis du derimod gerne vil have et visa kort, så kan der være andre vilkår. Ved f.eks. et Visakort fra Ikano Bank er der ingen årsgebyr eller oprettelsesgebyr, og du har op til 45 dages rentefrihed. Dertil kan du selv bestemme, hvordan du vil afdrage, og hvor store dine afdrag skal være. Det er vigtigt, at du undersøger alle betingelserne for et lån ved kassekredit, før du godkender en låneaftale.

Du har flere muligheder for at kunne låne 5.000 kroner til det, du står og mangler. Ved et lån på en sådan størrelse vil der oftest være tale om et behov for at dække dagligdagens økonomiske vanskeligheder. Der kan f.eks. være tale om en cykel, der skal erstattes, et fyr, der står af i vinterperioden eller bilen, der mangler nye dæk. Det er typisk et beløb, som man forventer, at man kan afdrage hurtigt.

Hvis du sammenligner de forskellige låns ÅOP, som viser de reelle udgifter ved et lån, så har du mulighed for at spare en del omkostninger i forbindelse med et lån. Derfor anbefales det, at du søger om uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne, så du har mulighed for at vælge det bedste lån for dig.

Hverken lånefirmaerne eller bankerne anbefaler, at du optager et lån for at udbetale et andet lån. Hos et kviklånsfirma er det heller ikke muligt, at optage et nyt lån, hvis du fortsat har et lån, der ikke er blevet afbetalt.

Det er som regel muligt at kontakte lånefirmaerne eller banken, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.