loading..

Lån 20000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Du har mange forskellige muligheder, hvis du står og skal bruge et billigt lån på op til 20.000 kroner. Det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvad forskellen er på de forskellige lånetyper. Her får du en kort beskrivelse af 4 forskellige muligheder for et lån.

Din bank vil normalt altid være en mulighed for at ansøge om at låne 20000 uden dokumentation. Du kan f.eks. søge om en kassekredit eller et forbrugslån. Ved en kassekredit vil banken typisk kræve, at du er over 18 år gammel, at du er dansk statsborger, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Betingelserne for en kassekredit vil variere alt efter, hvilken bank du har, og hvad jeres låneaftale vil være. Hvis banken opfatter dig som en kreditværdig kunde, vil banken kunne oprette en kassekredit uden betingelser, ud over renten. Hvis ikke, kan de stille krav f.eks. om en månedlig eller kvartalsvis afregning af maksimum. Hvis du opretter kassekreditten ved din lønkonto, vil du kunne afgrænse din omkostninger, da du kun betaler renter af det beløb, som du bruger. Derved vil kassekreditten falde hver gang, du modtager penge.

Et forbrugslån har normalt de samme krav, som ved en kassekredit. Derudover kan banken også kræve, at du har en fast årlig husstandsindkomst. Bankens krav om det givne beløb for husstandsindkomsten kan være forskelligt. Hertil kan kravet om afdragene og løbetiden være forskelligt. Det vil fremkomme af den låneaftale, som du laver med din bankrådgiver.

Et andet alternativ er lån igennem dit kreditkort. Forholdene ved et lån igennem kreditkort varierer alt efter, hvem der udsteder kortet. Det er få, der udbyder et reelt lån igennem kreditkort, heriblandt Ikano Bank, hvor du kan få kredit op til 50.000 kroner. Almindeligvis vil det snarere dreje sig om et overtræk, som man afvikler månedligt. Den tilladte kredit vil afhænge af kortudbyderen og din kreditværdighed. Det er derfor vigtigt at undersøge, hvilke forhold der er gældende for de enkelte kreditkort og for dig.

Kviklån er et anderledes alternativ til de 3 øvrige muligheder. Det er kendetegnet ved, at kviklånsfirmaerne stiller få krav for, at du kan blive godkendt til et lån. De typiske krav vil være, at du er over 18 år gammel, er dansk statsborger, har dansk bankkonto, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Hos nogle lånefirmaer vil det dog være muligt, at blive godkendt til et lån, selvom du er registreret, hvis du kan stille en form for sikkerhed for lånet. Det er almindeligvist ikke et krav, at du kan stille garanti for lånet, og du har ikke pligt til at oplyse, hvad pengene skal bruges til. Inden for en given løbeperiode, der er fastsat af lånefirmaet, kan du typisk selv bestemme afdragsperioden og dets beløb. Kviklån er enkelt og overskueligt, og du vil meget hurtigt modtage et svar på din ansøgning.

Der kan være mange forskellige årsager til, at man har behov for et lån her og nu på 20.000 kroner til lav rente. Dets formål kan være en afslappende ferie, nye møbler eller indskud til en ny lejlighed. Det anbefales dog ikke, at du tager et lån for at dække over et andet lån.

Hvis du overvejer et lån, kan det være en fornuftig idé, at søge om et uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne og bankerne. Heri vil du kunne få lånets ÅOP, som viser dig de samlede årlige omkostninger ved et lån. Når du kan sammenligne de givne lån, kan du vælge det lån med de bedste vilkår for dig.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, har du normalt mulighed for at kontakte lånefirmaerne og bankerne direkte. Deres kontaktoplysninger kan du finde på deres hjemmesider.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.