loading..

Lån 25000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Hvis du gerne vil optage et lån på 25.000 kroner, så har du flere valgmuligheder. Det kan være svært at overskue de forskellige valgmuligheder, men her vil du finde nogle korte beskrivelser af 4 forskellige lånetyper, som kan gøre det nemmere for dig.

Når du overvejer et lån, så kan du som regel altid snakke med din bank. Her vil du bl.a. kunne ansøge om en kassekredit eller et forbrugslån. De mest almindelige krav er, at du er mindst 18 år gammel, at du er dansk statsborger, og at du ikke er registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret. Ved et forbrugslån kræver de fleste banker også, at du har en fast årlig husstandsindkomst. Selve beløbet for husstandsindkomsten vil være afhængigt af din bank. Det vil også være forskelligt, hvad løbeperioden og afdragsbeløbene er. Det afhænger for det meste af selve lånebeløbet.

Hvis du gerne vil have en kassekredit, skal du også snakke med din bank. Betingelserne for en kassekredit vil være variere, men vil fremkomme af den givne låneaftale. Banken vil tage din økonomiske baggrund i betragtning, og vil foretage en kreditvurdering af denne. Hvis de vurderer, at du har en god kreditværdighed, vil banken have mulighed for at lave en kassekredit uden betingelser på nær renten. Hvis ikke, så kan banken kræve betingelser, f.eks. en månedlig nedskrivning af maksimum. Du kan knytte kassekreditten til din lønkonto, da du kun betaler renter af det beløb, du bruger. Det vil sige, at hver gang du modtager penge, så vil din kassekredit falde.

Du kan også søge om et lån igennem dit kreditkort. Forholdene ved et lån igennem dit kreditkort er dog anderledes. Der er ikke mange, der udbyder et reelt lån med kreditkort, men det er f.eks. muligt, at få kredit op til 50.000 kroner hos Ikano Bank. Normalt vil der snarere være tale om et overtræk frem for et lån, som du månedligt vil afvikle. Den gældende kredit vil være afhængig af, hvem din låneudbyder er og din kreditværdighed. På grund af de forskellige forhold, er det vigtigt, at undersøge lånevilkårene for de enkelte kreditkort.

Et andet alternativ er et kviklån. Kviklån stiller få krav til, at du kan blive godkendt et lån. Almindeligvist vil kravene være, at du er mindst 18 år gammel, er dansk statsborger, har dansk telefonnummer og bankkonto, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Hos nogle lånefirmaer godkendes låneaftalen med din digitale signatur ved NemID, og det kan derfor også være et krav, at du har det. Du har ikke pligt til at oplyse, hvad dit lån skal bruges til, og det er normalt heller ikke et krav, at du skal stille sikkerhed for lånet. Låneprocessen er nem og enkel, og du vil typisk modtage et svar inden for ganske kort tid.

Der kan opstå mange situationer, som gør, at du har behov for et lån på 25.000 kroner. Det kan f.eks. være, at bilen skal erstattes, at du mangler depositum til den nye lejlighed, eller at du gerne vil have en velfortjent ferie. Ligegyldigt hvad grunden er, kan der være flere grunde til at optage et lån. Lånefirmaerne anbefaler dog ikke, at du optager et nyt lån for at dække over et lån, som du ikke har afviklet.

Hvis du overvejer et lån, bør du søge om et uforpligtende lånetilbud fra de forskellige lånefirmaer. Heri vil du kunne se de forskellige låns ÅOP, som fremviser de reelle omkostninger ved det givne lån. Når du har et overblik over dine muligheder, vil du kunne vælge det bedste lån for dig.

Du har som regel mulighed for at kontakte din bank eller lånefirmaerne, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.