loading..

Lån 40000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Du har flere forskellige muligheder, hvis du gerne vil låne 40.000 kroner, men det kan være svært at skabe et overblik over dem. Her vil du finde en kort beskrivelse af fire lånetyper, som du kan overveje at søge om.

Hvis du foretrækker at bruge internettet til lån, så kan du søge om et kviklån. Kviklån kan også søges som et sms-lån. Der findes flere lånefirmaer på internetter, der udbyder et lånebeløb på den størrelse, heriblandt LånLet. Låneprocessen er nem og enkel, og du vil hurtigt modtage et svar på din ansøgning. Kviklån stiller få krav til dig, for at du kan blive godkendt til et lån. De typiske krav er, at du er mindst 18 år gammel, at du er dansk statsborger, at du har dansk bankkonto og telefonnummer, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Hos nogle lånefirmaer kan det dog være muligt at låne, selvom du er registreret, hvis du kan stille en form for sikkerhed for lånet. Ved kviklån har du ikke pligt til at oplyse om, hvad beløbet skal bruges til.

Du skal dog typisk oplyse om lånets formål, hvis du går til din bank. Hos banken vil du have mulighed for at søge om et forbrugslån eller en kassekredit. Hvis du gerne vil søge om en kassekredit, så vil banken normalt lave en kreditvurdering af dig på baggrund af din økonomiske situation. Hvis banken vurderer dig som en kunde med god kreditværdighed, så kan de opstille en kassekredit uden øvrige betingelser på nær renten. Et eksempel på en anden betingelse er en månedlig nedskrivning af lånet. Kassekredit har en fleksibel tilbagebetaling, så du bestemmer selv, hvor meget af det lånte beløb du vil bruge. Du betaler kun renter af det, du bruger, og derfor er det fornuftigt at knytte den til din lønkonto, da lånet vil falde hver gang, du modtager penge.

Du har også mulighed for at søge om et forbrugslån. Det vil typisk være de samme krav, som hvis du ansøger om en kassekredit. De fleste banker stiller også et krav om en fast årlig husstandsindkomst. Selve beløbet af husstandsindkomsten vil variere fra bank til bank. Løbetiden er normalt 1-10 år, men din afbetalingsperiode afgør du med banken. Renten vil også være afhængig af, hvilket forbrugslån du tager, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på de omkostninger og forhold, der er ved de forskellige valgmuligheder.

Det sidstnævnte alternativ er et lån via dit kreditkort. Hos de fleste udbydere er der dog snarere tale om en kredit, som man afvikler hver måned. Derfor vil løbetiden normalt være kortere end ved de andre nævnte muligheder. Der er dog få kreditkort udbydere, der tilbyder en form for lån igennem dit kreditkort, heriblandt MasterCard. MasterCard tilbyder op til 50.000 kroner med op til 45 dages kredit. Der er stadig tale om en kort løbeperiode, og du bør derfor undersøge, hvilke muligheder du har med dit eget kreditkort.

Livet byder på mange forskellige situationer, som kan være årsag til, at du mangler et lån på 40.000 kroner. Det kan være, at du mangler det sidste tilskud til brylluppet, at du vil forny dit badeværelse, eller at du er blevet tilbudt din drømmeferie. Lånefirmaerne anbefaler dog ikke, at du tager et lån for at kunne dække over et andet.

Hvis du gerne vil spare nogle omkostninger, så kan du søge om et uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne. Her vil du kunne se de forskellige låns ÅOP, som afspejler de reelle årlige omkostninger ved lånet. Når du har mulighed for at sammenligne de forskellige lån, så kan du vælge det lån med de bedste vilkår for dig.

Du har typisk mulighed for at kontakte lånefirmaerne, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. Du kan som regel finde deres kontaktoplysninger på deres hjemmesider.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.