loading..

Lån 15000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Der findes efterhånden mange muligheder for at kunne optage et lån på 15.000 kroner. De mange valgmuligheder kan gøre det svært at gennemskue, hvad forskellen er på lånemulighederne. Nedenstående vil du finde en kort forklaring på 4 forskellige lånetyper.

Du vil altid have mulighed for at gå til din bank, hvor du kan ansøge om et lån. Hos banken kan du f.eks. ansøge om et forbrugslån. For at kunne blive godkendt, stiller de enkelte banker krav, som du skal kunne opfylde. Det vil typisk være, at du er over 18 år gammel, at du er dansk statsborger, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Dertil kræver de fleste banker, at du har en fast årlig indkomst. Kravet til din indkomst vil variere alt efter, hvilken bank du har. Det kan være afhængigt af selve lånebeløbet i forhold til din egen økonomi. Bankerne har forskellige afdragsperioder, men selve aftalen om tilbagebetalingen kan du snakke med din rådgiver om. Dertil vil renten også variere med den bank, du har.

Du kan også ansøge om at få en kassekredit hos din bank. Ved et sådan lån gælder også, at betingelser vil variere fra bank til bank, men grundlæggende er der tale om de samme krav som ved forbrugslån. Banken vil vurdere din kreditværdighed og din økonomiske sikkerhed for at vurdere, om du er egnet til lånet. Hvis kassekreditten er ment til et bestemt formål, så kan banken stille en betingelse om, at lånet skal genforhandles efter en vis tidsperiode. Dertil kan de også stille krav om en månedlig eller kvartalsvis nedskrivning af maksimum. Hvis du opretter kassekreditten til din lønkonto, så vil kassekreditten blive mindre, hver gang du får penge. Du betaler kun renter af det beløb, som du bruger.

Fælles for et forbrugslån og en kassekredit er, at du almindeligvis skal fortælle banken, hvad du skal bruge pengene til. Hvis du ikke ønsker at oplyse dem om dette, kan du ansøge om et kviklån. Et kviklån kan optages hos lånefirmaerne igennem internettet eller ved et sms-lån. Det er kendetegnet ved at have få kriterier, som normalt er, at du skal være over 18 år gammel, være dansk statsborger, have dansk telefonnummer og bankkonto, og du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Hos nogle lånefirmaer kan det dog være muligt, at oprette et lån selvom du er registreret, hvis du kan stille en form for sikkerhed for lånet.

Kviklån er enkelt og overskueligt. Det tager få minutter at ansøge, og du vil hurtigt modtage et svar. Normalt vil pengene blive overført til dig inden den næstkommende hverdag. Hos nogle kviklånsfirmaer vil beløbet blive overført til dig den samme dag. Løbetiden vil også variere, men inden for den givne ramme kan du selv bestemme, hvor lang løbetiden skal være, og hvor store afdrag, du vil give. Det er dog anbefalet, at man undersøger, hvor mange omkostninger man kan spare ved at afbetale fornuftigt.

Det sidstnævnte alternativ er et lån igennem dit kreditkort. Mulighederne og betingelser vil være forskellige fra, hvilket kreditkort og hvilken udbyder, der er tale om. Ved et MasterCard har du mulighed for at låne op til 50.000 kroner, og der er 40 dages kredit. Det er vigtigt, at du undersøger de forskellige muligheder ved hver låneudbyder.

Der kan være mange årsager til, at man har behov for at tage et lån på 15.000 kroner. Det kan være, at du mangler indskuddet til en ny lejlighed, at du gerne vil på en velfortjent ferie, eller at du mangler pengene til en ny billig, brugt bil. Lånefirmaerne anbefaler dog ikke, at du optager et lån for at kunne dække et andet.

Når du overvejer at optage et lån, kan det anbefales, at man søger om uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne for at sammenligne ÅOP, som viser de reelle udgifter i forbindelse med et lån. Derved kan du sammenligne lånemulighederne, og finde det bedst mulige lån for dig.

Det er som regel altid muligt at kontakte de forskellige lånefirmaer og banker, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.