Affiliate program

Hvis du eller din virksomhed driver online medier hvor det vil være relevant af markedsføre lån, så er vi interesserede i at indgå et samarbejde med dig. Som affiliate af Laan.net har du mulighed for at markedsføre en af det mest komplette søgemaskiner for lån, og dermed optjene kommission hver gang en af dine brugere ansøger om et lån fra en af de lånefirmaer vi samarbejder med.

Ønsker du at blive en af vores affiliates eller blot høre mere om vores affiliate program og mulighederne for et samarbejde, så henved dig gennem vores hovedsite UserConsumer.com ved at klikke her!

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.