Kontakt os

Laan.net er en del af User/Consumer netværket, der udvikler online services til søgning i blandt, og sammenligning af, tilbud inden for udvalgte produktgrupper rettet mod forbrugere i Skandinavien.

Før en eventuel henvendelse til User/Consumer netværket og Laan.net skal du være opmærksom på at vi på ingen måde kan hjælpe brugere med rådgivning om valg af lån, brugernes økonomiske forhold eller andre ydelser og forhold.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med User/Consumer netværket kan du henvende dig gennem vores hovedsite UserConsumer.com ved at klikke her!

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.