Betingelser for brug af Laan.net

User/Consumer netværket har gjort Laan.net og tilhørende services tilrådig for Skandinaviske forbrugere på baggrund af følgende betingelser sålænge andet ikke er angivet. User/Consumer netværket og Laan.net kan til enhver tid ændre disse betingelser uden varsel. Alt brug af Laan.net og tilhørende services sker på brugerens eget ansvar. User/Consumer netværket, Laan.net og folkene bag disse kan på ingen måde holdes ansvarlige for skader, handlinger eller andet, der er opstået som følge af brugen af Laan.net eller tilhørende services. User/Consumer netværket forbeholder sig retten til enhver tid at ændre på Laan.net.

Links på Laan.net

Laan.net indeholder henvisninger og links til andre webstede, der som udgangspunkt er et tilbud til brugerne. User/Consumer netværket, Laan.net og folkene bag disse er ikke ansvarlige for indholdet af sådanne websteder og er ikke ansvarlig for skader, tilskadekomster eller andet, som måtte opstå som følge af indholdet fra et andet websted, eller handlen i tillid til indhold på sådanne websteder.

Informationer på Laan.net

Informationer og oplysninger på Laan.net er enten tilvejebragt gennem samarbejdspartnere, eller er indsamlet via andre offentligt tilgængelige kilder. Det er User/Consumer netværkets hensigt at alle informationer på Laan.net er så korrekte, præcise og opdaterede som muligt. Dog kan User/Consumer netværket, Laan.net og folkene bag disse ikke gøres ansvarlig for nøjagtigheden og korrektheden af de informationer som findes på Laan.net.

Yderligere informartion

Hvis du har spørgsmål til disse betingelser kan du henvende dig gennem vores hovedsite UserConsumer.com ved at klikke her!

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.