loading..

Lån 200000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Der er flere forskellige slags lån, som du har mulighed for at søge, hvis du gerne vil have et lån på 200.000 kroner. Det kan være svært at få et godt overblik over, hvad ens muligheder egentlig er. Derfor vil du finde en kort beskrivelse af nogle forskellige lånetyper her på siden.

Der er en mulighed, der adskiller sig fra den almindelige vej igennem banken, og det er et kviklån. Kviklån søges enten via internettet eller gennem et sms-lån. Låneprocessen er normalt enkel og overskuelig, og adskiller sig endvidere ved at stille færre krav end hos en bank. De typiske krav er, at du er mindst 18 år gammel, at du har bopæl i Danmark, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Det vil dog være muligt at søge om et kviklån, selvom du er registreret hos nogle firmaer. De vil dog ofte kræve, at du stiller sikkerhed for lånet, hvilket normalt ikke er et krav til et kviklån. Almindeligvis vil du modtage svar inden for få minutter, og lånet vil blive overført til dig inden for næstkommende hverdag. Endnu en forskel fra et lån i banken er, at du ikke har pligt til at oplyse lånefirmaerne om, hvad lånet skal bruges til. Løbetiden kan variere meget, men inden for en given ramme fra lånefirmaet vil du oftest selv kunne bestemme din løbeperiode og afdragsmetoden.

Hos banken vil du bl.a. have mulighed for at søge om at få en kassekredit. En kassekredit vil blive knyttet til din konto, og du vil heraf kunne hæve og tilbagebetale penge, som du vil. Det vil sige, at du løbende kan benytte dig af dit lån, og du kan løbende afvikle det. For at få en kassekredit skal du opfylde din banks krav. Det vil typisk være, at du er mindst 18 år gammel, at du har dansk bopæl, og at du ikke er registreret hos RKI. Banken vil normalt lave en kreditvurdering af dig, og på baggrund af denne vil banken beslutte hvilke forhold og betingelser, der skal være gældende i din låneaftale. Løbeperioden og renten vil være afhængig af din aftale og din bank.

Du har også mulighed for at søge et forbrugslån hos din bank. Det vil ofte være de samme krav som ved en kassekredit. Dertil vil banken normalt kræve en fast årlig indkomst, hvis beløb er fastsat af de enkelte banker. Hos de fleste banker er løbetiden 1-10 år, og renten vil variere alt efter hvilket forbrugslån, du tager. Derfor bør du undersøge alle dine muligheder, og sammenligne dem, hvis du er interesseret i et forbrugslån.

Mangler du et lån, fordi du har fundet en ny bil, så kan du snakke med banken om et billån. I de fleste tilfælde vil billånet være billigere end forbrugslånet, da du stiller bilen som sikkerhed for lånet. Hos de fleste banker vil du både kunne tage lån til en ny eller brugt bil. Forholdende og betingelserne for dit lån vil være afhængigt af din bank og jeres aftale.

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så er det en god idé, at få et uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne og bankerne. Tilbuddende vil oplyse dig om lånets ÅOP, som giver dig indsigt i lånets samlede årlige omkostninger. Når du kan sammenligne dine lånemuligheder, kan du vælge det lån med de bedste vilkår for dig.

Der kan opstå mange situationer i din hverdag, der kan stille dig i en situation, hvor du har behov for et lån på 200.000 kroner. Det kan f.eks. være, at du har fundet drømmebilen, eller at du gerne vil lave en stor renovering af huset. Der er flere lånetyper, som du har mulighed for at søge for at dække dine behov.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.