loading..

Lån 2000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Der er flere muligheder for at optage et lån af denne størrelse. Man kan nemt finde lånefirmaer, men nedenstående vil du finde nogle generelle informationer om at tage et lån på 2.000 kroner. Nogle eksempler på lånefirmaer, der udbyder låne på denne størrelse er Vivus.dk, Ferratum, Kvik Automaten og TrustBuddy. Der findes dog flere lånefirmaer, hvoraf mange er repræsenteret her.

Den mest enkle og hurtigste måde at få et lån, er et kviklån. De fleste kviklånsfirmaer udbyder lån helt ned til 2000 kr. Du kan ansøge om et kviklån på internettet eller på sms. Kendetegnet ved dem er, at der er få kriterier for at kunne opfylde deres krav. Almindeligvis skal du være dansk statsborger, være mindst 18 år gammel, have dansk telefonnummer og bankkonto, og endvidere må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Du kan dog alligevel godt finde nogle lånefirmaer, som kan give dig et lån på trods af, at du er registreret, men det er normalt ifølge med, at du kan stille sikkerhed hos lånet.

Når du søger et lån på 2000 kr på internettet, udfylder du en låneformular på lånefirmaets hjemmeside. De har brug for få informationer, og du behøver ikke stille garanti for lånet. Hos de fleste lånefirmaer godkender du låneaftalen med NemID, og det vil derfor typisk være et krav ved lån på internettet. Du vil hurtigt modtage en godkendelse på din ansøgning, og pengene vil normalt være på din konto indenfor 2 dage.

Du kan også søge via sms. Der er dog færre lånefirmaer, der fortsat udbyder den slags lån, men eksempelvist Kvik Automaten er udbyder af sms-lån. Der er normalt tale om de samme slags krav, som ved kviklån over internettet, men låneprocessen er anderledes. Om du er ny eller eksisterende kunde, så sender du en sms med de oplysninger, som det givne lånefirma ønsker. Det vil typisk være lånebeløb, CPR-nummer og e-mail. Nogle lånefirmaer ønsker også, at du skriver løbeperiode i din sms. Derefter vil du modtage en mail med låneaftalen og en pinkode, som du benytter til at godkende låneaftalen. Du vil oftest modtage pengene indenfor 2 dage.

Lånefirmaerne arbejder på at gøre det nemt og gennemskueligt for dig at optage et lån. Derfor vil du opleve, at det tager kort tid, og du vil hurtigt modtage et svar på din ansøgning. Hos nogle lånefirmaer vil du få oprettet en bruger-profil, som du kan bruge til at få et overblik over dit lån og dets omkostninger. Det vil give dig mulighed for at se nøjagtigt, hvad du betaler for.

Begge former for lån har typisk en kort løbetid, som normalt varer imellem 1-60 dage. Inden for disse rammer kan du selv bestemme dine afdragsperiode og dets beløb. Det er dog muligt, at ansøge om forlængelse, hvis du har brug for det. Dertil behøver du ikke redegøre for, hvad beløbet skal bruges til.

Når man taler om et lån af denne størrelse, så er formålet normalt at dække hverdagens finansielle behov. Der kan være tale om en uventet regning, tillæg til de nye møbler eller bøger til studiestart. Mulighederne er mange, men med kviklån har man mulighed for at gøre hverdagen nemmere. Det anbefales dog ikke, at man tager et kviklån for at dække et andet lån. Almindeligvis vil et lån på 2.000 kroner være et beløb, som man forventer, at man kan betale tilbage inden for rimelig tid.

Det kan anbefales, at du søger om uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne. Derved kan du sammenligne de forskellige låns ÅOP, som viser de reelle omkostninger i forbindelse med et lån. Det giver dig mulighed for at vælge det lån med de bedste vilkår for dig.

Det vil oftest være muligt for dig at kontakte lånefirmaerne, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.