loading..

Lån 3000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Der findes mange muligheder for at optage et lån på 3000 kr i dag. Du har som regel altid mulighed for at gå til din bank, men du kan også søge hjælp hos lånefirmaerne. Der findes flere forskellige lånefirmaer, der udbyder lån af denne størrelse, og de fleste er repræsenteret her på siden.

Når det drejer sig om et lån på 3.000 kroner, vil der typisk være tale om kviklån. Kendetegnet ved kviklån er, at der er få kriterier for at kunne kvalificere sig til et lån, du behøver ikke stille garanti for lånet, og du har ikke pligt til at redegøre for, hvad lånet skal bruges til. De normale krav er, at du skal være mindst 18 år, være dansk statsborger, og du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Der er dog få lånefirmaer, der kan godkende dig til et lån, selvom du er registreret. Det vil oftest være ifølge med, at du stiller en form for sikkerhed for lånet.

Man kan ansøge om et kviklån både på internettet og som et sms-lån. Hvis du vælger at ansøge på internettet, skal du udfylde en låneformular. Den er nem og overskuelig, og kræver ikke mange informationer fra dig. Når du har udfyldt den, vil der gå kort tid, før du får svar. Du skal godkende din låneaftale med din digitale signatur ved NemID, og det er derfor et krav, at du har sådan et, når du laver en ansøgning på internettet. Derefter vil pengene blive overført til dig inden den næste hverdag. Hos nogle lånefirmaer vil du dog allerede modtage pengene den samme dag.

Der er ikke lige så mange lånefirmaer, der fortsat udbyder sms-lån, men eksempelvist Kvik Automaten og Ferratum er nogle af dem. Du kan søge via sms, og det gælder typisk både, hvis du er ny eller eksisterende kunde. Låneprocessen er dog anderledes end ved lån igennem internettet. Du skal ikke udfylde en låneformular, men du skal sende en sms med lånebeløbet, dit CPR-nummer og din e-mail adresse. Inden for kort tid vil du modtage en mail med låneaftalen og en pinkode, som du skal bruge til at godkende låneaftalen.

Stort set alle lånefirmaer forsøger at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig, at ansøge om at få et lån. Der er kort svartid, og du vil hurtigt modtage et svar. Hos nogle lånefirmaer vil du få oprettet en gratis bruger-profil i forbindelse med din ansøgning, som kan give dig et overblik over dit lån og dets omkostninger. Ved et lån på 3.000 kroner vil der ofte være en kort løbeperiode på cirka 1-60 dage. Du bestemmer normalt selv afdragenes størrelse og din løbeperiode inden for de givne rammer, der er fastsat af lånefirmaet. Det kan dog gøre en stor forskel at overveje, hvor store afdragene og løbeperiode skal være, da man kan slippe for mange omkostninger, hvis man kan afdrage inden løbetidens udløb.

Der kan være mange grunde til, at man har brug for at optage et lån af denne størrelse. Et sådan beløb vil normalt være for at hjælpe til med dagligdagens finansielle formål. Det kan f.eks. dreje sig om en ny cykel, en fødselsdagsfest eller en uventet bilregning. Lånefirmaerne blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Det anbefales dog ikke, at du optager et kviklån for at dække et andet lån. Det er dertil heller ikke alle lånefirmaer, der tillader, at du optager et nyt lån, hvis du i forvejen har et lån, der ikke er afbetalt. Normalt vil et lån på 3.000 kroner være et beløb, som man regner med at kunne afdrage inden for rimelig tid.

Når du overvejer at optage et lån, kan det anbefales, at man søger om uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne for at sammenligne ÅOP, som viser den reelle udgift i forbindelse med et lån. Derved kan du sammenligne vilkårene for hvert lån, og vælge den bedste mulighed for dig.

Du har normalt mulighed for at kontakte de enkelte lånefirmaer, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.