loading..

Lån 300000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Ligegyldigt hvad dit behov er for et lån på 300.000 kroner, så er der flere lånetyper, som du har mulighed for at søge. Vi har forsøgt at gøre det nemmere for dig at få et overblik over dine muligheder ved at liste nogle forskellige lånetyper.

Hvis dit behov for 300.000 skyldtes dit ønske for at købe ny bolig, så kan du snakke med din bank om et boliglån. Du kan normalt søge om at belåne hele boligen eller kun dele af den. Du vil typisk også have mulighed for at inkludere f.eks. flytning, istandsættelse eller advokat i dit lån. De forskellige banker vil som regel have forskellige lånetyper inden for et boliglån. Rentesatsen vil også kunne variere. Eksempler på forskellige lånetyper er afdragsfrie lån eller et lån med fast rente. Betingelsen for et boliglån er normalt pant i den købte bolig. Hvis banken vælger at stille flere betingelser for lånet, vil det typisk være på baggrund af din kreditvurdering, som de foretager, når du søger et boliglån.

Dertil kan du søge om et billån, hvis det er det, du mangler pengene til. Det vil som regel være billigere end et forbrugslån, da du stiller bilen som garanti for lånet. Normalt vil det være muligt at låne til både en ny eller en brugt bil, men selve betingelserne og renten vil være afhængigt af den givne bank eller lånefirma. Derfor bør du undersøge de forskellige muligheder inden for billån. Hos nogle banker er det muligt at finansiere dit billån igennem dit boliglån, heriblandt hos Jyske Bank.

Dog vil banken normalt også foretage en kreditvurdering af dig, hvis du søger et forbrugslån. Du kan både søge et forbrugslån i banken eller hos et andet lånefirma, som f.eks. Ikano Bank, Pengeautomaten eller Ekspres Bank. Der vil som regel være nogle grundlæggende krav, som du skal kunne opfylde for at kunne søge om et forbrugslån. Almindeligvis vil det være, at du er mindst 18 år gammel, at du har dansk bopæl, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. De fleste banker og lånefirmaer vil normalt også kræve en fast årlig indkomst på et bestemt beløb i forhold til lånestørrelsen. Selve løbetiden, renten og afbetalingsbeløbene vil kunne variere fra de forskellige lånefirmaer og bankerne, og du bør derfor undersøge dine muligheder for et forbrugslån.

Hos banken vil du også kunne søge om en kassekredit. Almindeligvis vil der være tale om de samme krav, som ved et forbrugslån. Kassekreditten vil blive knyttet til din konto, hvor du frit vil kunne hæve af lånebeløbet, og tilbagebetale det løbende. Du betaler kun renter af det beløb, som du bruger, og derfor kan du spare renteomkostninger ved at knytte den til din lønkonto, da det lånte beløb vil falde hver gang, du modtager penge. Banken vil normalt også foretage en kreditvurdering af dig, når du søger, og på baggrund af denne vil banken stille eventuelle betingelser for dit lån. Det kan f.eks. være en månedlig nedskrivning, en begrænset løbeperiode, eller blot renten. Det vil fremkomme af din låneaftale.

Når du gerne vil have et lån, så bør du undersøge dine muligheder ved at søge om uforpligtende tilbud hos bankerne og lånefirmaerne. Det vil normalt være gratis, og du vil kunne sammenligne lånets ÅOP. ÅOP er en indikator for lånets egentlig årlige omkostninger, og når du har mulighed for at se, hvad lånet vil koste dig i sidste ende, så kan du vælge den mulighed med de bedste vilkår for dig.

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil søge om et lån på 300.000 kroner. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have et kolonihus, at du har fundet drømmebåden, eller at du har et ønske om at renovere huset, men ligemeget hvad du drømmer om, så er der flere lånemuligheder for dig.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.