loading..

Lån 150000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Man kan ikke altid være forberedt på livets udfordringer, og der kan derfor opstå en situation, hvor du mangler et lån på 150.000 kroner. Ligegyldigt hvad årsagen er, så er der flere muligheder for dig.

Din bank vil som regel altid være en mulighed for dig. Hos din bank kan du tage en uforpligtende snak om et forbrugslån eller en kassekredit. Der er nogle grundlæggende krav, som du skal opfylde for at kunne få et lån. Det vil normalt være de samme krav, men det kan være forskelligt fra bank til bank, og du bør derfor undersøge de gældende forhold for din egen bank. Kravene er typisk, at du er mindst 18 år gammel, har dansk bopæl, og at du ikke er registreret hos RKI. Ved et forbrugslån kræver banken også ofte, at du har en fast årlig indkomst. Dets beløb fastsættes af den enkelte bank. Løbeperioden er som regel imellem 1-10 år, men vil være fremkomme i din låneaftale. Renten for et forbrugslån kan variere alt efter hvilket forbrugslån, du tager. Du bør derfor overveje dine muligheder inden for forbrugslån, inden du tager en endelig beslutning.

En kassekredit er et anderledes lån. Lånet knyttes til din konto, og du kan løbende hæve lånet og tilbagebetale det. Ved at knytte kassekreditten til ens lønkonto kan man spare renter, da man kun betaler renter af det beløb, som man bruger. Derved vil dit lån falde hver gang, du modtager penge. Når du søger om en kassekredit, foretager banken normalt en kreditvurdering af dig. Hvis du opfattes til at have en god kreditværdighed, så kan de fleste banker lave en kassekredit uden betingelser på nær renten. I andre tilfælde kan banken lave betingelser såsom en fast genforhandlingsdato eller en fast nedskrivning af lånet.

Hvis lånets formål er en bil, så har du mulighed for at søge om et billån. Du kan som regel låne til både en brugt eller ny bil, og i de fleste banker vil et billån være billigere end et forbrugslån, da du stiller bilen som sikkerhed. I de fleste tilfælde kan du låne op til 100 % af beløbet, heriblandt i Danske Bank. Renter og andre forhold vil variere i henhold til hvilke bank, der er tale om, og du bør derfor undersøge dine muligheder.

Det sidstnævnte alternativ er et kviklån. Det adskiller sig meget fra banklån, da du typisk vil søge om et kviklån via internettet eller via et sms-lån. Derved har du ikke en samtale med din bankrådgiver, men vil gå igennem en ofte nem og overskuelig låneproces. Kviklån er kendetegnet ved at stille få krav. Det vil normalt være, at du er mindst 18 år, at du er dansk statsborger, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Du vil hurtigt modtage et svar på din ansøgning, hvilket ofte vil være inden for få minutter. Derefter vil du modtage lånet inden for få dage. Hos nogle lånefirmaer vil du modtage lånet allerede på samme dag.

Når du skal låne, bør du overveje de bedste muligheder for dig. Du kan søge om et uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne og bankerne for at få oplyst lånets ÅOP. ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent, vil give dig et overblik over lånets samlede omkostninger. Derved vil du kunne sammenligne de forskellige lån med hinanden, og vælge det lån med de bedste vilkår for dig.

Der kan være mange årsager til, at du mangler et lån på 150.000 kroner. Det kan være, at du er faldet over et godt tilbud på drømmebilen, eller at taget skal udskiftes, men der er flere muligheder, som du kan undersøge.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.