loading..

Lån 10000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Der er flere muligheder for at optage et lån på 10.000 kroner. De mange lånetyper kan gøre det uoverskueligt at finde det rigtige lån for dig. Derfor har vi listet 4 muligheder, som gør det nemmere for dig at få et overblik over de forskellige lånetyper.

Kviklån er en af lånetyperne, som du kan søge om via internettet eller via sms-lån, og hvor du hurtigt og simpelt kan få pengene udbetalt. Eksempelvist er Ekspres Bank en udbyder af kviklån, og tilbyder lån op til 300.000 kroner. Kviklån er kendetegnet ved at have få kriterier, og de typiske betingelser for denne type lån er, at du er fyldt 18 år, at du ikke er registreret hos RKI, og at du har en fast årlig indkomst. Det sidste krav vil dog variere mere fra hvert lånefirma. Lånene har en lav rente, og du vælger selv, hvor meget du vil afbetale om måneden. Normalt er løbetiden på 1-2 måneder, men den kan forlænges hos de fleste lånefirmaer. Hos et kviklånsfirma har du ikke pligt til at oplyse, hvad du skal benytte pengene til, hvilket også er en af de faktorer, som er med til at gøre processen mere hurtig og enkel.

Forbrugslån er et alternativ til kviklån, og det er et lån, som kan tages hos bankerne og pengeinstitutterne. De har nogle flere betingelser end kviklån, der skal opfyldes. Man skal grundlæggende være over 18 år, have bopæl i Danmark, og man må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Dertil kræver de fleste banker og pengeinstitutter, at husstandsindkomsten overstiger et minimum, der fastsættes af den enkelte virksomhed. Det kan dog være afhængigt af selve lånebeløbet i forhold til din økonomi. Løbetiden er normalt mellem 1-10 år, men tilbagebetalingen aftales individuelt. Hos nogle banker kan du aftale, at lånet skal være ydelsesfrit et vist antal måneder om året. Renten vil også være afhængigt af, hvilken type forbrugslån, du tager.

Et andet alternativ til at låne 10000, er en kassekredit, som også søges om hos en bank. Der kan være forskellige betingelser for at kunne oprette en kassekredit. Hvis banken opfatter dig som en god kreditværdig kunde, vil de som udgangspunkt kunne stille en kreditstørrelse på 10.000 kroner til rådighed uden yderligere betingelser, ud over renten. I tilfælde af at kassekreditten er ment til et bestemt formål, kan banken stille betingelse om genforhandling efter en bestemt tidsperiode, som I fastsætter sammen. Hvis banken ikke finder din økonomiske situation sikker, kan de opstille betingelser f.eks. om en månedlig eller kvartalsvis nedskrivning af maksimum. Hos banken skal du typisk altid oplyse, hvad lånets formål er.

Dertil er der også mulighed for at optage et lån igennem kreditkort. Betingelser og muligheder afhænger meget af, hvilket kreditkort, der er tale om. På f.eks. et MasterCard er det muligt, at låne op til 50.000 kroner. Dog er der kun op til 40 dages kredit, hvilket er en stor forskel fra forbrugslån, som har en længere løbetid.

Nå du har brug for at ansøge om et lån, kan det gøre en stor forskel at få uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne og bankerne. Derved kan du sammenligne ÅOP, som viser den reelle omkostninger i forbindelse med et lån. Når du kan sammenligne dine tilbud, så kan du også vælge det bedst mulige tilbud for dig.

Et lån på 10.000 kroner optages oftest i forbindelse med behov for at låne penge til tandlægeregning, et nyt fjernsyn, et bryllup eller en cykel, som blot er nogle få eksempler. Det er almindeligvist et beløb, som man forventer, at man kan betale tilbage inden for en rimelig afgrænset periode, og derfor har nogle af ovenstående lånetyper en kortere løbetid.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.