loading..

Lån 4000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Du har som regel altid mulighed for at gå til din bank, hvis du står og mangler 4.000 kroner, men der findes også andre alternativer. Her på siden vil du finde et udvalg af lånefirmaer, som du kan søge et lån hos. Vi har også forsøgt at gøre det nemmere for dig ved at lave en kort beskrivelse af de forskellige lånetyper.

Det mest omtalte lån er kviklån. Man kan ansøge om kviklån både på internettet og ved sms. Hvis du vil ansøge om et lån via internettet, skal du normalt udfylde en låneformular, som er forskellig fra hvert lånefirma, men der er oftest ikke behov for mange oplysninger. Typisk kan du billigt låne 4000 i 30 dage og enkelte lånefirmaer tilbyder sågar rentefri lån på 4000 kr. Kendetegnet ved kviklån er, at de stiller få krav for at blive godkendt til et lån. De typiske krav er, at du skal være mindst 18 år gammel, være dansk statsborger, have dansk telefonnummer og bankkonto, og du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Hos nogle lånefirmaer er det være muligt at blive godkendt til et lån, selvom du er registreret, men det vil typisk være betinget af, at du kan stille en form for sikkerhed for lånet.

Når du har udfyldt låneformularen, vil der som regel gå få minutter, før du modtager et svar. En låneaftale vil blive sendt til dig, og den skal ofte godkendes med din digitale signatur ved NemID. Det kan derfor være et krav, at du har NemID. Pengene vil normalt bliver overført til din konto den næstkommende hverdag. Ved nogle lånefirmaer vil du allerede modtage pengene den samme dag, alt efter hvornår du har søgt, og hvilken bank du har.

Hvis du vælger at optage et sms-lån, er låneprocessen anderledes. Der er ikke lige så mange lånefirmaer, der fortsat udbyder denne slags lån, men eksempelvist Kvik Automaten og Ferratum er par af dem. Det er normalt den samme låneproces, om du er ny kunde eller eksisterende kunde. Du sender en sms med lånebeløbet, dit CPR-nummer og din e-mail adresse. Herefter vil du modtage en mail, der vil indeholde en låneaftale og en pinkode, som du skal bruge til at godkende låneaftalen.

Kviklån er kendetegnet ved, at de er enkle og overskuelige, og du skal typisk ikke stille garanti for lånet. Du vil næsten altid modtage et svar inden for ganske kort tid, og lånet vil hurtigt blive overført til din konto. Der vil typisk også være en kort løbeperiode på cirka 1-60 dage. Inden for den givne løbeperiode kan du ofte selv bestemme din afdragsperiode og dine afdragsbeløb. Det er dog vigtigt at overveje, hvad dine afdrag skal være, da du kan spare omkostninger såsom renter og gebyr.

Et lån på 4.000 kroner er normalt beregnet til at hjælpe med hverdagens økonomiske behov, og du har som regel ikke pligt til at fortælle, hvad du skal bruge pengene til, når der er tale om et kviklån. Der kan komme en uventet varmeregning, en stor 40 års fødselsdag eller nye dæk til bilen, som man ikke har fået sparet op til. Et lån på 4.000 kroner er typisk et beløb, som man forventer, at kunne betale tilbage inden for kort tid.

Når du overvejer at optage et lån, anbefaler man, at du ansøger om uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne for at sammenligne ÅOP, som viser de samlede udgifter ved et lån. Derved kan du sammenligne, hvem der udbyder det lån med de bedste vilkår for dig.

Lånefirmaerne anbefaler dog ikke, at du tager et lån for at kunne dække for et andet lån. Dertil kan du almindeligvis ikke optage et lån hos det samme firma, hvis du fortsat har et lån, som ikke er blevet afbetalt.

Hos de fleste lånefirmaer har du mulighed for at kontakte dem direkte, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.