loading..

Lån 100000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Det sker ikke altid, at man er økonomisk forberedt på en uventet situation, og det kan derfor ske, at du står og mangler et lån på 100.000 kroner. Der er flere lånemuligheder, men det kan være svært at skabe sig et overblik. Derfor har vi beskrevet nogle forskellige lånemuligheder for dig.

Du kan som regel altid tage en uforpligtende snak med din bank om dine muligheder. Hos din bank kan du f.eks. søge om et forbrugslån eller en kassekredit. Hvis du er interesseret i at få et forbrugslån, vil der som regel være nogle grundlæggende krav. Kravene vil normalt være, at du har dansk bopæl, at du er mindst 18 år gammel, og at du ikke er registreret hos RKI. De krav er almindeligvist også gældende ved en kassekredit. Dertil ønsker de fleste banker, at du har en fast årlig indkomst. Dets beløb vil oftest blive fastsat ud fra det ønskede lånebeløb. Både løbetiden og renten vil variere alt efter hvilken aftale, du laver med din bank.

Du har også mulighed for at søge om en kassekredit hos din bank. Ud fra din økonomiske situation vil banken normalt foretage en kreditvurdering af dig. Eventuelle betingelser vil laves på baggrund af den. Hvis banken vurderer dig til at have en god kreditværdighed, vil de kunne oprette en kassekredit uden betingelser på nær renten. Andre eksempler på betingelser kan f.eks. være en månedlig afskrivning på kassekreditten, eller en kort løbeperiode. Hos de fleste banker er der ikke et umiddelbart loft for størrelsen på en kassekredit, men lånebeløbet vil være afhængig af din vurderede kreditværdighed. Du kan spare en del renter ved at knytte din kassekredit til din lønkonto. Du betaler nemlig kun renter af det beløb, som du bruger. Det vil sige, at hver gang du modtager din løn eller andet, så vil din kassekredit falde.

Du har også mulighed for at søge om et kviklån. Det kan du søge om både på internettet eller via et sms-lån. Kviklån er kendetegnet ved at have få kriterier. De mest almindelige krav er, at du er mindst 18 år gammel, at du har dansk bopæl, at du har dansk bankkonto, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Endvidere adskiller et kviklån sig fra et banklån ved, at du normalt ikke har pligt til at fortælle, hvad du skal bruge dit lån til. Endvidere er det typisk ikke et krav, at du kan stille sikkerhed for lånet. Låneprocessen er enkel og gennemskuelig, og oftest vil dit godkendte lån blive overført til dig inden den næstkommende hverdag. Hos nogle lånefirmaer vil du modtage pengene samme dag, afhængigt af hvilken bank, du har.

Der kan være mange årsager til, at du kommer i pengenød. Det kan være, at du vil holde dit drømmebryllup, eller at du har brug for at renovere garagen. Det er ligegyldigt, hvad årsagen er. Du har flere lånemuligheder, som du kan søge om. Det anbefales dog ikke, at du søger om et nyt lån for at kunne dække over et gammelt lån, der ikke er blevet afbetalt.

Ved alle forskellige lånetyper bør du være opmærksom på lånets ÅOP, som giver et overblik over de samlede årlige omkostninger ved lånet. Du kan som regel søge om et gratis og uforpligtende lånetilbud fra de forskellige lånefirmaer og banker. Det vil give dig en chance for at sammenligne lånene, og derved kan du træffe den bedste beslutning for dig.

Det vil ofte være muligt for dig at kontakte lånefirmaerne, hvis du har brug for yderligere informationer.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.