loading..

Lån 350000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Der findes flere forskellige lånetyper, som du kan søge, hvis du gerne vil have et lån på 350.000 kroner. Her vil du finde en beskrivende oversigt, som kan give dig et overblik over dine muligheder.

Du har som regel altid mulighed for at gå til din bank, hvis du mangler et lån. Hos banken kan du søge om en kassekredit, som vil blive knyttet til din konto. Der vil normalt være tale om nogle grundlæggende krav. Det vil oftest være, at du er mindst 18 år gammel, at du har dansk bopæl, og at du ikke er registreret hos RKI. Dertil vil banken almindeligvis lave en kreditvurdering af dig på baggrund af din bolig- og beskæftigelsesforhold. Det vil som regel være på baggrund af din kreditvurdering, at banken vil fastsætte betingelser for dit lån. Kassekreditten vil blive tilknyttet din konto, hvor du frit kan hæve og tilbagebetale lånet. Det kan være en fordel at knytte den til din lønkonto, da du kun betaler renter af det beløb, du bruger, og derved vil omkostningerne falde hver gang, du modtager penge.

Du vil også have mulighed for at kunne søge om et forbrugslån hos din bank. Der vil normalt være tale om de samme grundlæggende krav. Dertil vil de fleste banker kræve, at du har en fast årlig indkomst på et vist beløb. Der findes typisk flere forskellige forbrugslån, og du bør derfor undersøge dine muligheder. Endvidere kan du også søge om et forbrugslån hos et lånefirma, heriblandt Santander Consumer Bank. Låneansøgningen er elektronisk, og du benytter dit NemID til at underskrive aftalen. Løbetiden, afbetalingsordningen og renten vil variere fra hver bank og lånefirma.

Dertil kan du også søge om et billån eller et boliglån, hvis det er formålet for dit lån. Et billån vil normalt være billigere end et forbrugslån, da du stiller din bil som sikkerhed for lånet. Det vil almindeligvis også være de samme krav som ved et forbrugslån. Det er muligt at låne til både en ny bil eller en brugt bil, men det vil være afhængigt af den givne bank eller lånefirma. Hos nogle banker er det muligt at finansiere dit billån igennem dit boliglån, heriblandt hos Jyske Bank. Renten og betingelserne vil typisk også variere en del, og det bør du være opmærksom på.

Hvis du skal købe en ny bolig, så vil du normalt kunne belåne enten hele eller dele af boligen igennem dit lån. Lånet kan også være inklusivt f.eks. istandsættelse, flytning og advokat. Et boliglåns løbetid er typisk op til 30 år, men både løbetiden og andre betingelser vil variere fra hver bank og din kreditvurdering. Der findes almindeligvis forskellige typer boliglån hos banken, f.eks. lån med fast rente eller afdragsfri lån. En almindelig betingelse er, at du stiller boligen som sikkerhed for lånet. Andre betingelser vil typisk være på baggrund af din økonomiske situation.

Hvis du er i tvivl om hvilket slags lån, der har de bedste vilkår for dig, så vil det normalt være muligt at søge om et uforpligtende tilbud. Ud fra dine tilbud kan du se lånets ÅOP, som er en indikator for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Derved kan du sammenligne din muligheder, og vurderer, hvad der vil gavne dig bedst.

Der kan være mange grunde til, at du mangler et lån på 350.000 kroner. Det kan være, at du vil lave en renovering af huset, eller at du gerne vil investere i et sommerhus. Ligegyldigt hvad dine behov er, så er der flere lånetyper, hvor du kan undersøge dine muligheder.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.