loading..

Lån 1000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Selvom 1.000 kroner er et mindre lånebeløb, så findes der forskellige lånetyper, som du kan undersøge din muligheder ved, inden du sender din ansøgning afsted. Vi har gjort det nemmere for dig ved at beskrive et par af dine lånemuligheder for et beløb på 1.000 kroner.

En mulighed vil være et kviklån, som udbydes af flere forskellige lånefirmaer, heriblandt Vivus.dk, TrustBuddy og Kvik Automaten. Hos flere forskellige lånefirmaer kan du låne helt ned til 500 kroner, f.eks. lån 1000 kr ved en lånefirmaerne på Mikrokredit nemt og hurtigt ved en af Kviklån er kendetegnet ved at have få kriterier for lånoptagelse. Fælles for dem er, at du skal være mindst 18 år gammel, at du skal have dansk bopæl, have dansk telefonnummer og kontonummer, og dertil må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Dog kan det være muligt at optage et lån, selvom du er registreret hos RKI hos nogle lånefirmaer ifølge med en form for sikkerhed for lånet.

Nogle lånefirmaer har flere og mere specifikke krav. Heriblandt ønsker nogle, at du er over 23 år gammel, og har en e-mailadresse. Lånefirmaer som Vivus.dk bekræfter dit lån med din digitale signatur via NemID, og det er derfor et krav, at du har sådan et. Låneprocessen er meget enkel og hurtig, og i de færreste tilfælde skal man stille sikkerhed for lånet.

Dit første lån vil almindeligvis være gratis, og kviklån har en lav rente. Det vil sige, at der ikke tillægges stiftelsesgebyr, administrationsomkostninger eller andet. Det er ydermere forskelligt, hvor længe løbeperioden er. Den vil normalt være forholdsvist kort, hvilket er cirka 1 måned. Det er næsten altid muligt at forlænge løbeperioden, hvis du ønsker det. Du kan selv bestemme, hvor meget du vil afdrage om måneden. Man skal dog huske at tænke over afdragene, inden man tager en endelig beslutning, da man kan minimere omkostningerne ved at afvikle lånet hurtigt.

Du kan også optage et sms-lån, hvilket f.eks. Kvik Automaten også udbyder. Dette betegnes også som et kviklån, og derfor er der normalt tale om de samme krav. Selve låneprocessen varierer fra lånefirmaerne, men fælles er, at du sender en sms med beløb, løbeperiode, CPR-nr. og e-mail adresse. Derefter vil du modtage en godkendelse af lånet på sms, og en mail med låneaftale og en pinkode. Denne pinkode skal du bruge til at bekræfte låneaftalen.

Begge lån er enkle, og man får hurtigt svar. Man kan forvente, at modtage pengene indenfor 1-2 dage. Hos nogle lånefirmaer vil du modtage pengene den samme dag, som du ansøger om lånet. Lånefirmaerne ønsker, at gøre det så nemt og enkelt for dig, og du behøver ikke fortælle, hvad pengene skal bruges til. Hos flere lånefirmaer vil du blive tildelt en bruger-profil, hvori du kan se en oversigt over dit lån og dets omkostninger. Du kan dog ikke optage et nyt lån, uden at dit forrige lån er tilbagebetalt.

Et lån af denne størrelse bliver typisk benyttet til dagligdagens finansielle behov. Det kan dreje sig om omkostningerne til børnefødselsdagen, der løber op, en elregning, man ikke havde forventet, eller måske det sidste bidrag til den computer, som man altid har ønsket sig. Normalt er et lån af denne størrelse, et beløb som man forventer, at man kan betale tilbage inden for rimelig tid.

Når du overvejer at ansøge om et lån, er det fornuftigt at søge om uforpligtende tilbud fra lånefirmaerne for at sammenligne ÅOP, som viser de samlede omkostninger i procent i forbindelse med et lån. Når du har mulighed for at sammenligne vilkårene for de forskellige lån, kan du vælge det bedste lån for dig.

Hos mange lånefirmaer har du mulighed for at kontakte dem direkte, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.