loading..

Lån 50000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Der kan være mange årsager til, at du står og mangler 50.000 kroner. Det kan være, at du har fået et godt tilbud på et nyt køkken eller badeværelse, eller at bilen er brændt sammen. Uanset hvad grunden er, så er der flere muligheder for at kunne låne 50.000 kroner. Her vil du finde en kort beskrivelse af fire forskellige lånetyper.

Du kan som regel altid gå til din bank, hvis du står i pengenød. Her vil du have mulighed for, at søge om et forbrugslån eller en kassekredit. Hvis du gerne vil have en kassekredit, så vil der ofte være nogle grundlæggende krav hos de enkelte banker. Det vil f.eks. være, at du er mindst 18 år gammel, at du har bopæl i Danmark, og at du ikke er registreret i RKI. De fleste banker vil foretage en kreditvurdering af dig på baggrund af din økonomi. Din kreditværdighed vil afgøre de gældende betingelser for dit lån. Banken kan f.eks. kræve en bestemt løbeperiode, eller en vis nedskrivning af maksimum hver måned eller hvert kvartal. Dine betingelser vil være afhængig af den låneaftale, som du laver med din bank. Af din kassekredit betaler du kun renter af det beløb, som du bruger, og derfor kan du spare omkostninger ved at knytte den til din lønkonto. Herved vil dit lån falde hver gang, du modtager din løn.

Hvis du i stedet gerne vil have et forbrugslån, så vil der typisk være tale om de samme krav. Dertil ønsker de fleste banker, at du har en fast årlig indkomst, hvis beløb fastsættes af den enkelte bank. Løbetiden vil normalt være imellem 1-10 år, men din afdragsperiode vil du fastsætte med din egen bank. Renten vil være afhængig af, hvilket slags forbrugslån du tager, og derfor er det vigtigt at undersøge dine forskellige muligheder.

Du vil også have mulighed for at låne med dit kreditkort. Et lån med kreditkort kan måske snarere betegnes som en kredit, som du månedligt afvikler. Det er få låneudbydere, der fortsat tilbyder lån med dit kreditkort, heriblandt MasterCard, der tilbyder lån op til 50.000 kroner med 45 dages kredit. Her er der dog også tale om en afgrænset løbeperiode, og du bør undersøge, hvad muligheden er med dit eget kreditkort. Renten vil også variere alt efter hvilket kreditkort, du har.

Det sidstnævnte alternativ er et kviklån, som du kan søge om på internettet eller via et sms-lån. Denne lånetype er på flere måder anderledes fra et lån i banken. Ved et lån hos en bank vil du normalt have en samtale med din bankrådgiver, men ved et kviklån benytter du teknologisk kommunikation. Endvidere er kviklån kendetegnet ved, at lånefirmaerne stiller færre krav til dig. De mest almindelig krav er, at du er mindst 18 år gammel, at du er dansk statsborger, at du har dansk telefonnummer og bankkonto, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Hos nogle lånefirmaer skal du godkende din låneaftale med et NemID, og det vil derfor også kunne fremkomme som et krav. Du skal ikke stille sikkerhed for dit kviklån, og du har ikke pligt til at fortælle, hvad beløbet skal bruges til. Inden for kort tid vil du modtage et svar på din ansøgning, og lånet vil blive overført til din konto inden den næstkommende hverdag.

For at spare unødvendige omkostninger, kan du søge om et uforpligtende tilbud hos lånefirmaerne. Det er normalt ganske gratis, og de kan oplyse dig om lånets ÅOP, som er de reelle årlige omkostninger ved et lån. Når du kan sammenligne dine muligheder, så kan du vælge det lån med de bedste vilkår for dig.

Det vil typisk være muligt for dig at kontakte lånefirmaerne og bankerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.