loading..

Lån 30000 kr. her og nu - søger blandt 30+ lånefirmaer!

 

Hvis du har brug for et lån på 30.000 kroner, så er der flere forskellige lånetyper, som du kan ansøge om. Det kan være svært at finde ud af hvilket lån, der er bedst for dig. Derfor vil du finde en kort beskrivelse af nogle lånemuligheder her.

Man kan som regel altid have arrangere et uforpligtende møde med banken. Hos banken vil du have mulighed for f.eks. at ansøge om en kassekredit eller et forbrugslån på 30.000 kroner. Hvis du gerne vil have et forbrugslån, er der nogle betingelser, som du skal opfylde. Det vil være forskelligt alt efter, hvilken bank du har, men typisk vil kravene være, at du er mindst 18 år gammel, at du har bopæl i Danmark, og at du ikke er registreret hos RKI eller Debitor Registret. Dertil kræver de fleste banker, at du har en fast årlig husstandsindkomst. Løbetiden er almindeligvis 1-10 år, men du aftaler tilbagebetalingen med din bank. Renten vil også være afhængigt af banken, og hvilket slags forbrugslån, du tager.

Hvis du er interesseret i, at få en kassekredit, så vil der typisk være tale om de samme grundlæggende krav. Betingelserne vil være forskellig fra bank til bank. Banken vil normalt lave en kreditvurdering af dig på baggrund af din økonomiske situation. Din vurderede kreditværdighed vil være grundlag for de eventuelle vilkår og betingelser for låneaftalen. Hvis banken vurderer dig som en kunde med god kreditværdighed, kan du muligvis optage et lån uden betingelser på nær renten. Andre betingelser kunne f.eks. være en månedlig eller kvartalsvis nedskrivning af maksimum. Hos banken skal du typisk oplyse om, hvad lånets formål er. Hvis du ikke ønsker at oplyse om dets formål, kan du ansøge om et kviklån.

Et kviklån er kendetegnet ved, at lånefirmaerne stiller få krav. De almindelige krav er, at du skal være mindst 18 år gammel, være dansk statsborger, have dansk bankkonto, og du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Du kan søge om et kviklån igennem internettet eller ved et sms-lån. Ved lån via internettet vil du ofte skulle godkende din låneaftale med din digitale signatur, og det vil derfor være et krav, at du har NemID. Låneprocessen er enkel, og du vil hurtigt modtage et svar på din ansøgning.

Et andet alternativ er dit kreditkort. Det er dog lidt anderledes end de førnævnte lån, da der almindeligvis ikke er tale om et reelt lån, men en kredit. Det er få udbydere, der fortsat udbyder lån igennem dit kreditkort, heriblandt er der f.eks. Ikano Bank. Typisk er der tale om en kredit, som du afvikler for hver måned. Betingelserne vil være afhængigt af det givne kreditkort. Det er derfor vigtigt, at du undersøger forholdene for de enkelte kreditkort.

Inden du godkender en låneaftale, kan det anbefales, at ansøge om uforpligtende tilbud hos lånefirmaerne. I tilbuddene vil du kunne se det givne låns ÅOP, som er de samle årlige omkostninger i forbindelse med et lån. Når du har et overblik over betingelserne for hvert lån, så kan du vælge det lån, der er bedst for dig.

Der kan være forskellige årsager til, at man får et behov for et lån på 30.000 kroner. Det kan være, at du har fundet drømmeferien, eller at du har brug for nye møbler. Der er mange muligheder, lige meget hvad formålet med lånet er.

Du har normalt mulighed for at kontakte lånefirmaerne, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

  * Der tages forbehold for fejl i oplysninger, samt ændrede krav og lånemuligheder

Laan.net er en kommerciel internet tjeneste. Der modtages kommission fra udvalgte låneudbydere ved henvisninger der resulterer i låneansøgning. Bemærk at det ikke nødvendigvis er alle lånefirmaer og lånetilbud der er medtaget i oversigt og sammenligning. Laan.net fralægger sig ethvert ansvar for evt. følger efter brugen af søgetjenesten, indholdet på www.laan.net samt de websites der linkes til fra laan.net. Bemærk desuden at der her på laan.net samt gennem udgående links benyttes cookies.